16-06-08

Nieuws uit St.Moritz van Nathalie

Maandag 16 juni 2008Ik weet dat het weer een tijdje geleden is dat ik nog iets van mij heb laten horen. De laatste weken is het voor mij dan ook vrij druk geweest. Momenteel ben ik op stage te St. Moritz en tussen de trainingen door schrijf ik dit verslagje.Eigenlijk is deze stage al niet zo goed van start gegaan. Sinds zondag 8 juni ondervind ik last thv. de linkerenkel/linkerachillespees. Ik ben maandag direct bij de dokter langs geweest. Ik zou last hebben van een ontsteking thv. de bursa juist achter de enkel. Deze zou waarschijnlijk ontstoken zijn.
De looptrainingen zijn dus terug voor een tijdje gestopt en de laatste dagen heb ik dus terug al heel veel water gezien. Omdat ik toch hoop dat ik vrij snel hiervan af geraak, ben ik woensdag toch richting St. Moritz vertrokken. Helaas ben ik tot op vandaag nog steeds niet pijnvrij. Elke dag behandel ik mijn linkerenkel dan ook met ijs en wisselbaden. Ik heb ook het geluk dat gedurende deze week hier een kinesist aanwezig is die wij vorig jaar hebben leren kennen. Dankzij hem wordt mijn linkerenkel dus ook iedere dag gemasseerd.
2008 is voorlopig dus nog niet mijn jaar geweest. Ik ga van de ene blessure naar de andere, wat uiteraard niet echt leuk is. Mentaal begint het bij mij ondertussen ook zwaar te worden. Ik wil mij volop voorbereiden voor de belangrijkste sportgebeurtenis in mijn leven en net nu laat mijn lichaam het afweten. Natuurlijk weet ik wel dat er zoveel mensen zijn die veel ergere dingen moeten doorstaan, maar voor mij lijkt het alsof mijn droom in duigen valt.Tot binnenkort (met hopelijk iets positiever nieuws)!Groetjes,Nathalienath

14:40 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sterkte, Nathalie. Onzeker zijn over je grote doel moet inderdaad bijzonder lastig zijn.

Gepost door: Bert | 17-06-08

De commentaren zijn gesloten.