09-07-08

Bericht van Nathalie

Enige tijd geleden verongelukten twee atleetjes van ABES (Edegem). Om de familie een beetje te steunen werd hiervoor een veiling georganiseerd via internet. Ikzelf heb ook een aantal kledingstukken aan hen geschonken. Mensen die hierin geïnteresseerd zouden zijn (of in attributen van andere Belgische toppers) kunnen steeds een bezoekje brengen op de volgende website: www.sanne-en-ben.be.
Alvast bedankt voor jullie steun!
 
Groetjes,
 
Nathalie

13:04 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey Waarschijnlijk ken je mij niet, maar ik jou wel. Van zien dan toch, want ik loop meestal bij de mannen natuurlijk. Op de meeste grote wedstrijden ben ik parraat en daarvan ik er dus wat ken. Zo liep ik in mijn jeugd veel met Tom Comp, maar door zijn verhuis naar Torhout zagen we elkaar enkel op deze wedstrijden. Bij deze wil ik dan ook je steunen voor het verlies van een topman en goede vriend. Ik weet dat je normaal ook de ING van Oostende loopt hé. Als je me ziet, let me know. Ps: ik loop nog niet zoals de top, maar t'is mijn hobby en zit toch al in de 2de startbox hé. Blijven trainen dus ! Veel succes nog in alles, groetjes Ewan

Gepost door: Ewan | 09-07-08

Mooi gebaar We steunen dit mooi gebaar van jou en doen alvast een bad op een je truitjes.

Ps. Ik ben ook op zoek naar een loopshirt van de Ethiopische (olypische) ploeg. Kan je me hier bij helpen? Binnenkort hebben we namelijk een adoptiezoontje uit Ethiopië...(http://adoptie.skynetblogs.be)

Gepost door: Geert | 12-07-08

De commentaren zijn gesloten.