17-07-08

Bericht van Nathalie

Donderdag 17 juli 2008

 

Bij het schrijven van dit artikel zijn we ondertussen weer twee weken verder en komen we steeds dichter en dichter bij dé grote afspraak dit jaar : DE OLYMPISCHE SPELEN!

Dit is het moment waar iedere atleet naar toeleeft en hoopt om daar in topconditie aan de start te staan en er een fantastische prestatie te behalen. Ook ik kijk enorm uit naar de Spelen en de dag waarop ik mijn ding mag doen (15 augustus om 22u45 plaatselijke tijd).

Ik kan jullie in ieder geval al heel positief nieuws melden: de problemen thv. de achillespees zijn godzijdank opgelost (mede dankzij een fantastisch medisch team!). Ik train momenteel anderhalve week pijnvrij en hoop dit voor de rest van het jaar ook zo te houden…

Voorlopig verlopen de trainingen vrij goed. Uiteraard is de conditie nog niet supergoed, maar ze is zeker in stijgende lijn en laten we hopen dat de superconditie er is tegen vrijdag de 15de!

Deze periode is wel een vrij drukke periode gezien ik ongeveer drie keer per week naar Leuven spoor om er een acclimatisatietraining te doen.

Ook zal ik volgende week nog twee of drie wedstrijden doen om zo in het wedstrijdritme te kunnen komen tegen de Spelen. Deze wedstrijden zijn: een 3000m te Brasschaat (weliswaar momenteel nog onder voorbehoud), een 5000m te Oordegem en een 5km te Oostende (Partena Circuit), respectievelijk woensdag 23, zaterdag 26 en zondag 27 juli. Bedoeling hiervan is om zo naar de topconditie te groeien.

Momenteel weet ik ook dat ik op 3 augustus zal vertrekken naar Yantaï (China). Alles begint dus beetje bij beetje te naderen en nu wordt het dus echt spannend!

Groetjes,

Nathalie

mr_20080530_222531

21:42 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Succes!! Heel veel succes, wij zullen zeker supporteren voor jou!

Gepost door: Wendy | 18-07-08

Succes. van onzetwege evenveel succes toegewenst!

Gepost door: Geert | 20-07-08

De commentaren zijn gesloten.