14-08-08

Verslag Kurt uit China

Donderdag 14 augustus 2008

Beste bloggers,

De wedstrijd komt heel dichtbij. Nathalie zal morgen haar finale lopen waar ze een volledig jaar heeft naar uitgekeken. De trainingen verliepen prima en ze is er klaar voor. Ze heeft de traagste tijd van de 32 deelneemsters dit jaar en zal dus een grootse prestatie moeten neerzetten. Ik ben er van overtuigd dat dit zal lukken want het gevoel is zeer goed en ze is extra gemotiveerd.

Nathalie zal dan ook haar eigen wedstrijd lopen en naar niemand anders kijken.

Gisteren ben ik naar het Olympisch dorp geweest maar als buitenstaander is het onmogelijk om binnen te geraken. Het is super beveiligd door een grote afsluiting en om de 100m staat een politieagent. Gisteren was het voor Nathalie nogal hectisch, eerst persconferentie, trainen en een beetje de weg zoeken (trainingsfaciliteiten, restaurant, enz.). Vandaag zal het beter zijn en zal ze voldoende kunnen rusten.

Het stadium ligt op 3km van het Olympisch dorp dus dat is wel fijn. Deze morgen ben ik vanuit ons appartement al lopend vertrokken en ben ik volledig rond Olympisch green gelopen (volledig afgesloten). Dit was een “rondje” van amper 1u05. De Chinezen zien alles in het groot, de wegen zijn zeer ruim zodat het drukke verkeer minder opvalt.

 

Groetjes,

Kurt

 nathalie06

06:39 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Succes Veel succes Nathalie en Kurt. We zullen zeker kijken en duimen!
Laat ze maar eens zien wie je bent.

Juri en familie

Gepost door: Juri | 14-08-08

Supporters Wat het resultaat ook mag zijn, we blijven trouwe sopporters!

Gepost door: Geert | 14-08-08

Succes Veel succes straks, Nathalie. Probeer te genieten van dit unieke moment in je carrière. Een mooie prestatie volgt dan wel vanzelf.

Gepost door: Michaël | 14-08-08

De commentaren zijn gesloten.