15-08-08

Enkele uren voor de wedstrijd, bericht van Kurt uit Peking

Vrijdag 15 augustus 2008

 

Hey !

 

De wedstrijddag is aangebroken, in tegenstelling met gisteren is het vandaag warm en zonnig, enkel de vochtigheid ontbreekt hier. Voor het eerst zijn we de zon stralen en dat geeft een aangenaam gevoel.

Alle 32 deelneemsters zullen aan de start verschijnen. Het deelnemersveld. is echt wereldtop, er is niemand die trager is dan Nathalie dit jaar. Ze zal hier een topprestatie moeten neerzetten om top 16 te lopen. Als de benen aanvoelen zoals in Yantaï heb ik er een goed oog in want ze heeft nog nooit zo snel gelopen op training en dit zonder echt diep te gaan.

Momenteel beginnen de zenuwen bij mezelf ook op te komen, tenslotte hebben we er een volledig jaar voor gewerkt met ups en downs. Nu is het de periode van de ups en kan ik Nathalie niets meer verwijten. Ik weet wat ze er allemaal voor gedaan heeft (en dat was heel veel, uren in het water trainen, bilspieren optrainen, enz.). Ik respecteer dan ook Nathalie haar prestatie want  ik zou die vele uren training niet kunnen opbrengen alsook haar sociaal leven (die ze niet heeft) moeten opofferen voor haar sport.

Momenteel komen de tranen me in de ogen en begin ik te beseffen hoe hard het kan zijn als atleet. Ik ben ervan overtuigd dat Nathalie deze avond zal beloond worden voor haar inzet en vertrouwen.

Ze gaat ervoor vanavond en zal er alles aan doen om een topprestatie neer te zetten.

 

Groetjes vanuit Beijing,

 

Kurt

2707807390_73726300e2

13:10 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Nathalie,

Doet dat goed hé, vandaag! We zijn met velen om van hieruit voor je te supporteren en aan je te denken!

Liefs,
Isabelle

Gepost door: Isabelle | 15-08-08

Go for it...

Gepost door: Stofke | 15-08-08

Wij duimen voor jou. Tot binnenkort in de winkel.

Groeten Marie-Paule en Luc

Gepost door: BVBA STAVERO | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.