25-08-08

Verslag Kurt uit Peking

Maandag 25 augustus 2008

Beste bloggers,

De laatste 2 dagen hebben we nog zeer mooie momenten mogen meemaken, de 4x100m die met zilver uitpakte en dan Tia die op een sublieme manier goud won. Dit zijn prestaties waar je kippenvel van krijgt.

Ondertussen ben ik beginnen inpakken want deze avond vertrekken we naar huis. Nathalie zal zich opnieuw focussen op een volgend doel, nl. het WK halve marathon. De conditie is nog steeds goed en ik weet zeker dat ze deze zal tonen.

Bedankt aan iedereen voor de steun die Nathalie gekregen heeft en hopelijk heeft iedereen die aanwezig was in Destelbergen (groot scherm) er van genoten. Ik dank dan ook Erik en Brigitte nog eens extra voor dit initiatief.  

 

Tot in België.

Groetjes,

Kurt

08:10 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

beschouwingen na Peking Nathalie,

Nu je terug thuis zijt (ik ben speciaal naar Brussels Airport geweest om je te verwelkomen...misschien weet je het nog?).
Ik had een beetje mdelijden met je met je traantjes.

Je hebt misschien niet het succes gehad dat je verwacht had...maar toch je bent tijdens je voorbereiding gekwetst geweest!
Ook heb je niet de belangstelling gehad van de pers.
Ik heb ook tegen je ma gezegd dat je moet verder blijven volhouden!
We zullen blijven duimen voor jou (ik zal je missen op de Memorial Vandamme!) maar rust nu evntjes goed uit !!!
En dan met volle moed het winterseizoen aanvatten...en hopelijk zonder al te veel kwetsuren.

groetjes
Jan

PS je moet eens kijken naar www.facebook.com (ik heb er nl een fanclub voor je opgericht ) om je een duwtje in de rug te geven!Gepost door: Jan Belaen | 26-08-08

De commentaren zijn gesloten.