10-09-08

Verslag Kurt over Nathalie

Nathalie sluit haar seizoen 2008 af

Nathalie zal niet deelnemen aan het WK halve marathon wegens een voetblessure (enkel). Om een zware blessure te vermijden hebben we besloten om het seizoen 2008 vroegtijdig te beëindigen. Het heeft geen enkele zin om de enkels extra te belasten door verder te trainen voor het WK. Jammer want de conditie is uitstekend.

Het lijkt me dan ook verstandig om dit rampjaar snel te vergeten en ons naar de toekomst richten. Nathalie was toch van plan om een lange rustperiode in te bouwen na het WK, nu zal deze rustperiode iets vroeger komen dan verwacht. Na een echte rustperiode van 3 weken zal er opnieuw getraind worden, weleenswaar op een laag pitje.

Er zal wel verdere gewerkt worden aan algemene trainingen zoals stretching, looptechniek, stabiliteit, enz. . Dit met het oog op het komende zomerseizoen waar het hoofddoel een sterke prestatie neer te zetten op de marathon (selectie EK 2010).

2707807390_73726300e2

08:37 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ekiden? Loopt ze dan ook niet mee in een ploeg op de Ekiden zaterdag? Als Merelbeekse loopster had ik ernaar uitgezien es "samen" in dezelfde wedstrijd te lopen (wij hebben een vrouwenteam) :-)...

Gepost door: anje | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.