15-09-08

 

Aanwezigheid van Nathalie tijdens de Hyundai familiedag

Hyundai_familiedag_walibi 015_a

Hyundai_familiedag_walibi 014_a


Hyundai_familiedag_walibi 012_a

Zondag zijn Nathalie, Freija en ikzelf naar Walibi geweest op uitnodiging van Hyundai (familiedag). In de ochtend was het vrij fris en hebben we een aantal attracties bezocht die binnen waren. In de namiddag stond een meet and greet op het programma waar enkele Olympiërs aanwezig waren. De mensen konden handtekeningen krijgen en rond 14u was het dan ook aanschuiven. Tussenin konden de Olympiërs nog wat bijpraten over de Spelen.

Na de meet and greet hebben we nog eventjes van de sfeer in het park genoten en tegen 16u verlieten we het park want Nathalie was te gast in de studio van AVS.

We werden goed ontvangen in het gebouw van AVS en kregen een kleine rondleiding. Nathalie werd nog een beetje bijgewerkt en mocht daarna de studio in. Freija en ikzelf mochten in de regiekamer en opname bijwonen, een leuke ervaring.

Tegen 20u konden we onze dag afronden en reden ontspannen naar huis. De uitzending van AVS kan je vandaag nog volgen denk ik. De foto’s van de Hyundai familiedag zal ik morgen proberen door te sturen naar onze webmaster Chris.

Mvg,

Kurt 

12:29 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

samen trainen? hey nathalie nu jou seizoen er op zit, kunnen misschien eens afspreken om samen eens een duurloopje te doen. Wanneer past dat voor jou het best, voor liefst op een zaterdag. Kies maar!!

Gepost door: Geert | 19-09-08

De commentaren zijn gesloten.