17-10-08

Kurt verteld over Nathalie

Hoi,

 

Nathalie heeft ondertussen de trainingen hervat. De blessure in de enkel is hersteld maar een stelde zich 2 weken terug een ander probleem in de voet. Het verontrustte ons een beetje zodat ze een NMR heeft laten nemen met als resultaat een stressfractuurtje die reeds enige tijd aan de gang was.

Voorlopig houdt Nathalie het bij aquajoggen om de voet zo weinig mogelijk te belasten. Dit jaar is blijkbaar niet aan Nathalie gegeven want terug een blessure zonder te trainen (of was deze blessure reeds lang aan de gang en werd er nooit iets gezien op de scans?).

Gelukkig is deze winter een overgangsperiode naar de marathon toe zodat een algemene conditie prioritair is en niet de prestaties tijdens het veldloopseizoen.

Vanaf volgende week zal ze opnieuw met haar looptrainingen starten aangezien ze momenteel geen hinder heeft van de voet. In normale omstandigheden en zonder verdere complicaties zal ze deelnemen aan crosscup met als eerste wedstrijd de relays volgende week zondag.

nathalie17

16:07 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Na regen komt zeker zonneschijn Ja je kan zeker spreken over een pechjaar,maar hou in gedachte dat na een pechjaar meestal een goed jaar komt,het zou best eens kunnen zijn dat het een dijk van een marathon word.veel succes met je blessure en laat zeket de moed niet zakken we duimen voor je

Gepost door: Anita | 25-10-08

Hopelijk wordt 2009 een jaar zonder blessures! Veel succes met de marathon trainingen, ik ga heel bescheiden in september mijn eerste marathoneke lopen.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 25-10-08

bedankt! nathalie,

langs deze weg nogmaals mijn oprechte dank voor de training van gisterenmorgen. Ik heb er alvast van genoten, wat mij betreft zeker vatbaar voor herhaling.
Groetjes

Geert

Gepost door: Geert | 26-10-08

Wààààw,ik wist niet dat ik in de Go-fit van Merelbeke naast zo'n prestigieuse athlete m'n oefeningen voor de M.Gluteus maximus oefende.
Veel succes in je carrière en hopelijk is die stressfractuur vlug vergeten!
Het ga je goed.

Gepost door: krista soenen | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.