29-10-08

Verslag Kurt over Nathalie


Hoi,

 

Na amper 3 looptrainingen vonden Nathalie en ikzelf dat de wedstrijd tijdens de cc relays vlotjes verlopen is. Nathalie remonteerde een aantal atletes en bracht Veerle in een vrij goede positie. De afstand tussen de 2 koploopsters was niet meer te overbruggen zodat onze dames de hoogst mogelijke plaats behaalde (3de plaats). Net op het podium en daar waren Evelien, Veerle en Nathalie heel tevreden mee.

Nathalie heeft nog steeds last van een aanslepende blessure waardoor Mol in gedrang kan komen. Vandaag zal ze een aantal testen ondergaan om uitsluitsel te geven wat er aan de hand is. Zoals eerder vermeld is de enkelblessure (stressfractuurtje) hersteld maar heeft Nathalie momenteel een beetje last van een pees in de voet. Het is misschien niet zo erg als het lijkt want na al de voorbije blessures voel je sneller pijn, meestal is dat een mentale kwestie.

In een volgend verslagje zal ik de resultaten mededelen, hopelijk kan ik positief nieuws uitbrengen en zijn de blessure perikelen voorgoed van de baan.

 

Mvg,

 

Kurt

dyn003_original_530_692_pjpeg_2522646_c1c3c2d93e2a07dca77e925069802b64

 

08:46 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.