30-10-08

Goed nieuws voor Nathalie

Hoi,

 

Gisteren heeft Nathalie een volledige dag in Leuven gespendendeerd om enkele testen te ondergaan en een sluitend antwoord te verkrijgen of het stressfractuurtje hersteld is en de opstekende pijn in de pees onderaan voet een probleem geeft bij de verder opbouw deze winter.

Ze kreeg het goede nieuws dat het stressfractuurtje zeker hersteld is en de pijn in de pees een reactie is op de eerste trainingsprikkels. Voorzichtigheid is dan ook het sleutelwoord voor de komende weken, dat mag geen probleem zijn want Nathalie zal de eerste maanden niet meer dan 5 looptraining per week uitvoeren om het lichaam volledig te laten herstellen van de intensieve inspanningen tijdens de voorbije jaren. Ze mag wel deelnemen aan wedstrijden zodat ze de volledige crosscup zal afwerken. Deelnemen en erbij horen in de crosscup zal dan ook meer primeren dan de prestaties die ze daar zal neerzetten.

Deze winter wordt de overgangsperiode van de 10000m naar de marathon.De belangrijkste doelstellingen deze winter zijn spierversterkende oefeningen doen om blessures te vermijden zodat 2009 terug een super jaar wordt met de nodige hoogtepunten.

 

 

Mvg,

 

Kurt

14:51 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk dat te horen He dat is schitterend nieuws toch!
In de crosscup komen wij zeker supporteren (Roeselare) en dan de marathon wie weet debuteren wij wel in dezelfde marathon. Jij zal wel de helft van de tijd nodig hebben dan ik om de aankomst te bereiken.
Groetjes.
Geert

Gepost door: Geert | 31-10-08

De commentaren zijn gesloten.