03-11-08

Steun kinderdorpen

Beste bloggers,
 
Vanaf vandaag tem. donderdag 6 november is het mogelijk om een bod te doen op verschillende attributen van allerlei nationale topatleten. De opbrengst van deze veiling gaat naar SOS kinderdorpen. Hieronder vinden jullie verdere informatie en kunnen jullie de link naar de website volgen.

Ik stel voor dat jullie zeker eens een kijkje gaan nemen! Het loont zeker de moeite!!
 
Groetjes,
 
Nathalie

 

Als u deze e-mail in tekstformaat ontvangt, zonder afbeeldingen, klik hier!
Topsport Vlaanderen
Grote sportveiling3 november 2008
Nog tot en met donderdag 6 november 2008 om 24u (middernacht)
op
topsportvlaanderen.be !

Grote online veiling sportattributen
ten voordele van SOS Kinderdorpen!

De online veiling van topsportattributen ten voordele van SOS Kinderdorpen draait op volle toeren. Nog tot en met donderdag 6 november 2008 om 24u (middernacht) kan je bieden op persoonlijke Olympische en gesigneerde attributen van Vlaamse topatleten.
Afgelopen zomer engageerden de Vlaamse topatleten en de Vlaamse minister van Sport zich om na de Olympische-en Paralympische Spelen via een initiatief extra aandacht te vestigen op de probleemsituaties in China, een land dat worstelt met armoede, schending van de mensenrechten, Tibet. Vandaar deze online veiling via SPOTTER.BE. Kim Gevaert en Veerle Dejaeghere zijn de voortrekkers en meters van dit initiatief.
SOS Kinderdorpen zet zich al bijna 60 jaar wereldwijd in voor thuisloze kinderen. In een warme familie-omgeving krijgen ze in eigen land kans op een nieuwe toekomst.
De hoogste bieder (per item) ontvangt niet enkel het unieke item, maar ontvangt bij een bedrag van € 250 of hoger 2 VIP kaarten voor een Walking Dinner tot 21u en 2 toegangstickets voor het "Topsportgala" in Gent op dinsdag 18 november 2008. De hoogste bieder ontvangt het gewonnen item uit handen van de desbetreffende atleet. (let op : niet alle items worden persoonlijk door de atleten overhandigd).
Klik hier om naar de online veiling te gaan.

 Online sportveiling ten voordele van SOS Kinderdorpen

12:22 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.