05-11-08

Verslag van Nathalie

Beste bloggers
 
Nu het cross-seizoen terug in gang is geschoten, is het tijd om hier af en toe eens een klein verslagje neer te schrijven.
Na de Olympische Spelen heb ik noodgedwongen een einde gemaakt aan het zomerseizoen en eerst drie weekjes "platte" rust gekregen. Daarna ben ik begonnen met de alternatieve trainingen (gezien ik nog steeds last had van de blessure) en die heb ik dan week na week opgedreven. Ondertussen ben ik terug het vaste trainingsregime gewoon en kan ik ook (na goedkeuring van de dokters en kiné's) al 4 looptrainingen per week afwerken. Het is niet veel, maar het is tenminste een begin! De andere trainingen gebeuren dus allemaal al "aquajoggend". Met deze "rustige" opbouw is het vooral de bedoeling om verdere blessures te vermijden. Zo hoop ik tegen nieuwjaar 7 looptrainingen te kunnen afwerken.
 
Ook heb ik er reeds één wedstrijdje opzitten, nl. de CrossCup Relays waar we met ons team mooi derde eindigden! Gezien deze wedstrijd deel uitmaakt voor het klassement van de CrossCup, was dit toch redelijk belangrijk, dus alvast bedankt aan mijn teamgenoten Veerle en Evelien!
 
Dit weekend staat reeds de volgende wedstrijd op het programma, nl. de CC te Mol. Gezien de weinige looptrainingen verwacht ik niet echt veel van deze wedstrijd, maar ik zie het alvast als een goede training. Het doel wordt dus om zo goed mogelijk mijn mannetje (of vrouwtje) te staan tussen al dat (inter)nationale geweld.
In de week na Mol mag je hierover een verslagje verwachten.
Tot dan!

12:04 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Succes! Ik zal je van aan de kant komen aanmoedigen, want van op het parkoers mag dat niet van de boze "seingevers". Hopelijk lukt het zondag in het zware zand.. zelf zal ik de korte cross doen.. zonder ambitie.

Gepost door: Jelle | 05-11-08

Cross Cup Mol Ik ga zondag zeker voor je supporteren in Mol.
(ga daar ook lopen en mischien kan ik wel even met je op de foto ?)
Alvast veel succes komende zondag.
grtjs, Xa4 (9/12)

Gepost door: Xavier | 05-11-08

Heel veel succes !! Als de verwachting laag is zou de score dikwijls heel hoog kunnen zijn , ga ervoot ,succes !

Gepost door: Katrien | 07-11-08

Succes in Mol Er is dit jaar wel een groot voordeel voor jou Natalie,de druk ligt dit jaar zeker niet op je schouders zo kan je rustig opbouwen en zonder stress lopen.het zou best kunnen dat je na nieuwjaar beter voor de dag komt dan de anderen.We duimen voor Mol succes alvast.

Gepost door: Bart | 07-11-08

De commentaren zijn gesloten.