13-11-08

Slecht nieuws voor Nathalie

Hoi,

 

De pech blijft Nathalie achtervolgen. Dat de conditie nog niet goed was in Mol wisten Nathalie en ikzelf want na amper 6 looptrainingen (30’ loslopen) konden we geen mirakels verwachten.

En inderdaad Nathalie had het lastig tijdens de wedstrijd maar op 500m van het einde moet ze zich mistrapt hebben en kreeg ze plotseling een pijnscheut in de linkervoet zodat ze de laatste 500m al joggend heeft gedaan.

Na de wedstrijd bleef de pijn aanhouden en ook maandag bleef ze last hebben aan haar linkervoet. De rechtse geblesseerde voet gaf bijna geen reactie meer wat een goed teken is qua genezing. Ondertussen is Nathalie reeds bij een specialist geweest en de foto wijst uit naar een botbreuk. Gisteren werd nog eens een botscan uitgevoerd maar voor de resultaten is het wachten tot vrijdagmiddag.

Het ziet er dus niet goed uit, volgens de specialist zal het minimum 6 tot 8 weken rusten zijn waardoor er geen veldloopseizoen zal gelopen worden.

 

 

Mvg,

 

Kurt

15:46 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

jammer! Wat een pech zeg! nathalie, ik wens alvast heel veel sterkte toe en hoop voor ons allemaal, maar heel in het bijzonder voor jou op een een heel goed herstel!

Gepost door: Geert | 13-11-08

Toch niet weer. Nee toch. Dat kan toch niet. Over pech gesproken. Hopelijk is het niet wat ze denken. Sterkte

Gepost door: natalie | 13-11-08

veel beterschap Dag Nathalie,

Ik las net het slechte nieuws op teletekst. Ik vind het ontzettend sneu voor je en wens je heel veel beterschap. Op zo'n momenten toch even focussen op de dingen in het leven die wel meezitten en ook erg mooi zijn. Het leven is meer dan lopen alleen. Al weet ik, als atleet, dat dit niet altijd evident is...

Gepost door: Sandra | 13-11-08

Ow nathalie, weeral een domper voor jou. Ik vind het verschrikkelijk voor jou, laat het even bezinken en probeer het te relativeren, hoe onmogelijk dat dat ook is als atletiek je leven is... Vergeet nooit, talent komt steeds naar boven.
Alleszins veel succes, moed en doorzetting bij je revalidatieproces.

groeten,
ellen

Gepost door: ellen van leeuwen | 13-11-08

Sterkte Veel sterkte meid!

Jörgen & Co

Gepost door: Jörgen | 14-11-08

De commentaren zijn gesloten.