14-11-08

Verslag Nathalie

CC Mol ... and the morning after...
 
Hallo iedereen!
 
Na een weekje met redelijk wat ziekenhuisbezoekjes, eindelijk een verslagje van Mol.
Zoals ik gezegd had verwachtte ikzelf niet echt veel van deze wedstrijd, maar gezien deze toch een belangrijke rol kon spelen in de verdere opbouw van mijn conditie en gewoon omdat ik er graag bijhoor, ben ik vorige zondag van start gegaan in deze crosscupmanche. Na een behouden start en een redelijke eerste ronde, begon ik in de tweede ronde de conditie-achterstand toch wel lichtjes te voelen. De soepele tred van normaal kwam er maar niet en het werd dus drie rondjes afzien en zeker in het zand (en naar mijn mening hield het zand precies niet op ;-)). Het werd dan maar lopen op karakter en gewoon de finish proberen halen. Dit is me ook gelukt, maar helaas niet zonder problemen. De laatste 500 meter ongeveer kon ik plots niet meer afrollen op mijn linkervoet zonder pijn. Die laatste meters werden dan ook een zware lijdensweg (en dat is het meestal sowieso al...).
Gezien er niet echt iets gebeurd was tijdens de wedstrijd en gezien ik na de wedstrijd nog op die voet kon stappen, dachten we dat het iets te maken had met het te hard dichtsnoeren van de schoen en maakten we er ons dus niet echt zorgen over. Gewoon ijs erop en Voltarenzalf en de volgende ochtend afwachten.
 
Helaas... de volgende ochtend was er geen beterschap, integendeel de trap kon ik al bijna niet meer af. Dan maar naar spoed en zo snel mogelijk achterhalen wat er gebeurd is. Daar kreeg ik dan te horen dat ik zeker met een gebroken botje (beentje in de middenvoorvoet) in mijn voet zit en dat ik dus terug kan revalideren gedurende twee maand. Zo stilletjes aan begin ik dit spelletje toch wel beu aan het worden, maar der zit natuurlijk niets anders op dan terug af te wachten en te hopen op betere tijden. Ondertussen weet iedereen wel wat te wensen bij de jaarovergang!

DSC_7552 (Large)

 
Maar... ik ben ervan overtuigd dat dit allemaal tijdelijk is en natuurlijk is dit voor mij helemaal niet leuk, maar dit is natuurlijk allemaal relatief. Er zijn zo veel andere mensen die nog veel ergere dingen moeten doorstaan. Zo stierf deze week bvb. Diederiek Van Ooteghem. Een heel sympatieke man met veel kennissen in het atletiekwereldje. Langs deze weg wil ik dan ook mijn medeleven betuigen aan iedereen die hem goed gekend heeft.
 
Ook wil ik iedereen alvast bedanken voor de steun die ze me geven! Superneig bedankt!
 
Groetjes,
 
Nathalie

11:35 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Spoedig herstel !!! Echt jammer van je voet, ik wens je alvast veel beterschap toe. (en ga op je blog je herstel opvolgen)
Begin dit jaar kreeg ik op school een trap op mijn linker voet en was toen voor 3 mnd out,+ een hoop ellende om terug deftig te kunnen lopen.
Ik heb toen veel wisselbaden gedaan om de bloedsomloop te stimuleren en sneller te genezen.
Ook compressen met kleine Zweedse kruiden bitter gebruikt, een tip van Jos Volders (St. Luik veteraan)
En veel hulp gekregen van een kinesist, loper bij RCG (A.Van Bekbergen)
Veel sterkte, je komt terug en gaat nog grote prestaties leveren in de toekomst.
Kleintjes zijn taai !!!
Groetjes, Xa4

Gepost door: Xavier | 15-11-08

Sterkte Het minste wat je kan zeggen dat het zeker je jaartje niet is,nu dat nog.Laat toch de moed niet zakken Nathalie want na de donkere wolken schijnt de zon zeker Terug.

Gepost door: Bart | 15-11-08

veel beterschap Nathalie het zit je echt niet mee hé !!!
Super veel beterschap !!!!! Laat je maar eens goed verwennen !!!!

Gepost door: peggy | 16-11-08

Moed! Knap dat je in Mol toch erbij was, ook al was je nog niet in orde. Het bekende verhaal, nog niet tip top zijn en toch al willen erbij zijn. Ik ken het van ergens..
Hopelijk gaat het je in 2009 en daarna wel voor de wind, en dan vooral de rugwind. Ik duim er alvast voor. Ook van in de stoel, want zelf heb ik ook een blessure opgelopen (in de knie) waarvan ik de eerste maand nog niet af zal zijn...

Gepost door: Jelle | 17-11-08

Positief blijven Na al die allende kan het alleen maar beteren, neem voldoende tijd en je zal nog sterker terugkomen dan je al was.
Succes en geniet van wat rust.

Gepost door: paul | 25-11-08

jammer! We blijven voor je duimen zodat je snel weer aan het lopen kan beginnen.
Sterkte alvast! Alles komt wel weer dik in orde.
Groetjes!

Gepost door: Geert | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.