14-01-09

Nieuws over Nathalie

Vooreerst onze Beste Wensen. We zijn de feesten goed doorgekomen en kunnen ons focussen op een nieuw seizoen. Eindelijk ligt 2008 achter ons en kan 2009 een nieuwe start zijn om prachtprestaties neer te zetten. Voorlopig behelpt Nathalie zich met alternatieve trainingen. Dagelijks bezoekt ze het zwembad maar dit was met de feestdagen geen sinecure. Het was zoeken naar een bad die open was, enkel op 25 december en 1 januari waren alle baden gesloten. Op de andere dagen kon ze telkens minimum één training in het water doen.    

Ondertussen popelt Nathalie om opnieuw de looptrainingen te kunnen hervatten maar ze moet nog eventjes wachten op het onderzoek (20 januari) bij professor Peers. Hopelijk krijgt ze de goedkeuring want na meer dan 10 weken inactiviteit wordt het stilaan tijd het loopgevoel terug te kunnen ondergaan.


5033997

Vorige week had ze ook een afspraak bij de podoloog en hieruit zijn er nog enkele problemen naar boven gekomen. Aanstaande zaterdag mag ze dan ook haar nieuwe steunzolen afhalen zodat de belasting op het bovenbeenvoetje beperkt zal worden. Tijdens het wandelen belastte ze blijkbaar ook haar bovenbeenvoetje.

11:04 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.