10-02-09

Verslag over Nathalie

Beste Bloggers,

 

 

We zijn ondertussen 2 weken verder en Nathalie loopt nog steeds 2x/week pijnvrij en dat is zeer goed nieuws. Vanaf volgende week mogen er 3 loopsessies gedaan worden en kan er stilaan opgebouwd worden naar het zomerseizoen.

Ik zie haar van dag tot dag opfleuren doordat er zich geen complicaties voordoen. Mentaal is dit zeker een opsteker want na 3 maand begint dit wel op het gemoed te werken. Ikzelf zit in hetzelfde schuitje dus heb er ook al wat ervaring in (blessures).

De opvolging (kiné, dokter, enz.) is zeer goed zodat er steeds bijgestuurd kan/moet worden. Ook de alternatieve trainingen verlopen goed.

 

Het aquajoggen blijft de hoofdbrok, fietsen komt op de 2de plaats en dan het lopen. De sponsors (Asics http://www.asics.nl/ , Suunto http://www.robijns.nl/ , go-fit  http://bikefit.be/,  Herzog compressive kousen http://www.precov.com/modules/article/index.php?id=3, defensie http://www.mil.be/def/index.asp , VAL http://www.val.be/) blijven Nathalie volledig steunen en geloven in Nathalie ondanks haar langdurige blessureleed, waarvoor hartelijk dankt.

 

Ik houd u verder op de hoogte over de evolutie in haar trainingen. Er is reeds een voorlopige jaarplanning opgemaakt, van zodra Nathalie volop kan trainen zal ik deze bekend maken via de site.

 

  

 

Mvg,

 

Kurt

 

 

11:10 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hey nathalie,

blij te lezen dat je terug een stap verder bent in de revalidatie. moet je wel moed geven! de aanhouder wint uiteindelijk wel...
succes nog!
groeten
ellen

Gepost door: ellen van leeuwen | 11-02-09

Zij kijken reeds uit naar het zomerseizoen!!! Hey meidje, blij dat er zo'n goed en positief nieuws te lezen is op je site. Debora en ik zien er al naar uit om je zeer te zien vlammen op de piste en de weg... en zoals Ellen zegt: aanhouders winnen altijd en je pa kan het weten!!! Dikke kus en succes verder!

Debora en papa
XXX

Gepost door: Philippe | 14-02-09

eindelijk..... .....gaat het weer beter met je! Tof, da we je binnenkort weer op de loopwedstrijden zullen mogen verwachten.
Planning? 21/07 Schelde en Denderjogging in Dendermonde ---> Niet vergeten hé, je bent daar "the special gast"
We moeten nog is afspreken om een gezamelijke training te doen hé.....

Gepost door: Geert | 15-02-09

Beste.... Nathalie.... ik hoop uit de grond van mijn hart dat je gauw terug op nibeau komt !!! Ik mis je op de wedstrijden... ik zie je graag lopen . Dus veel sterkte en goede moed en zeker PIJNVRIJ kunnen lopen.
Dikke kus , Gwen.

Gepost door: Gwen | 19-02-09

we hopen je vlug terug te zien Nathalie, we hopen je vlug terug te zien op de velden van Belgie.
De moed nu niet laten zakken hé en verder doen hoe je bezig bent.
Nog veel sterke en succes !!!

Gepost door: peggy | 28-02-09

Het zonnetje komt weer stilletjes terug !!! Gelukkig en hoppelijk is de miserie van al die pijn verleden tijd.
En kan je weer volledig trainen voor droomprestaties.
Nathalie hou er de moet in , rustig terug opbouwen en je komt er wel.

Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 02-03-09

De commentaren zijn gesloten.