12-06-09

Verslag Kurt over Nathalie

ste Bloggers,

 

Nathalie ondervindt nog steeds hinder van haar scheenbeen. De looptrainingen worden stelselmatig vermeerderd maar dan wel in samenspraak met Maarten (kiné). De blessure verergerd niet na haar looptrainingen. Wel probeer ik de trainingen per dag op te splitsen in 2 kleine trainingssessies zodat de belasting niet zo groot is. Momenteel loopt Nathalie 5x/week en dat lukt vrij aardig.

Vorige week is ze nog langs geweest bij de podoloog, die haar steunzolen aangepast heeft. Normaal zou de scheenbeenirritatie tegen volgende week opgelost moeten zijn zodat de trainingsopbouw eindelijk gestart kan worden. 

Dit weekend gaan we samen naar Utrecht waar Nathalie 2 jaar terug haar persoonlijk record liep op de 10000m. Deze wedstrijd stond op onze planning maar door de blessures kan Nathalie jammer genoeg niet deelnemen. Er wordt een poging gedaan om een wereldrecord neer te zetten (zie site). www.wrfestival.nl

Ondertussen heeft Nathalie  een sponsor bij nl. SPONSER. Je kan de producten terugvinden op de site http://www.sva-center.be/sponser-belux/nederlands/index.html . Het is een Zwitsers product die hoog aangeschreven staat en samenwerkt met de Universiteit. Nathalie heeft de sportdrank reeds uitgetest en deze gaf heel goede resultaten. De smaak is zeer fris en geeft geen plakkerig gevoel wat bij de meeste sportdranken wel het geval is.

 

Ik houd jullie in de loop van volgende week  verder op de hoogte (trainingen en voedingssupplementen). Tot dan.

17:30 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hé Natalie, ik hoop oprecht dat je de moed blijft vinden om terug te vechten. Indien je graag een extra motivatie wil inzake trainingsmethode kan ik je misschien ook een beetje helpen, een jaar geleden ben ik gestart met een personal training concept, ik richt mij vooral naar duursporters van 0 niveau tot topniveau. Geen meters bij mij maar vooral fun en afzien en op een gevoelsmatige manier leren trainen. Ik bied een complete workout aan waarin ook plaats is voor stabilisatie en specifieke spierversterking ter preventie van blessures. Zelf loop ik nog steeds op een vrij hoog niveau al is dit niet altijd even evident wanneer je 30 uur meetraint met je klanten, ik kom zelden heel fris aan de start. Ik begin mij nu voor te bereiden op het berglopen en ook op de marathon. Indien je misschien een haas kunt gebruiken in Brussel dan is dit voor jou altijd bespreekbaar. Ik wens je alvast een leuke vakantie indien je die mocht nemen en veel traingenot.

Kris Moernaut

Gepost door: Kris Moernaut | 08-07-09

De commentaren zijn gesloten.