21-06-09

Nieuws over Nathalie

In een lange periode van blessures blijft Nathalie gesteund worden. Een mooi voorbeeld is de recente ondersteuning van SPONSER  (voedingssupplementen) en de Provincie Oost-Vlaanderen

sponser_logo_sport_food

Oost-Vlaanderen

 
.


In het zwembad Puyenbroeck mag Nathalie gebruik maken van een gereserveerde baan waardoor ze haar aquajogtrainingen volledig gefocust kan uitvoeren zonder te moeten uitwijken of stoppen tijdens de training. Mentaal geeft dit een extra stimulans want nu gaat ze met volle moed naar het zwembad. In Merelbeke is dit meestal tegen haar zin want het is daar steeds druk waardoor ze regelmatig een stamp krijgt.

Deze week heeft Nathalie dezelfde omvang gelopen als vorige week. De conditie gaat de goede kant uit enkel de kwaaltjes blijven nog aanwezig. Lichte irritatie aan het scheenbeen en de achillespees. Na overleg met Maarten (kiné Leuven) zal Nathalie volgende week een loopvrije week inlassen om het scheenbeen en de achillespees te laten herstellen van de voorbije weken. Het genezingsproces moet normaal zo versneld worden want tijdens het sporten verstevig je uw botten en indien je na een aantal prikkels de pezen niet belast zullen ze in eerste instantie verder herstellen.

Volgende week zullen er dus vele alternatieve trainingen op het programma staan. Hopelijk is het mooi weer zodat het fietsen buiten kan gebeuren wat toch wel leuker is dan op de rollen.

dyn002_original_317_475_pjpeg_2522646_ddc77b47ed483b667d43b0092e02f058

19:11 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.