26-06-09

Nieuws over Nathalie

Deze week kreeg Nathalie te horen dat de irritatie aan het scheenbeen komt van een verkorte kuitspier waardoor er geen sprake is van een scheenbeenvlies ontsteking. Doordat Nathalie steeds  op haar voorvoet liep is de kuitspier verkort, daarom hebben we ook haar looppatroon aangepast net zoals Haile Gebrselassie zijn loopstijl heeft aangepast i.f.v. de marathon.

Nathalie kreeg dan ook te horen dat ze verder mocht opbouwen. Deze week heeft ze niet gelopen maar vanaf volgende week zullen er 7 à 8 looptrainingen op het programma staan. Meestal 2 trainingen per dag verdeeld over 2 korte sessies zodat ze aan ongeveer 60 à 70km zal komen. Indien ze geen last meer heeft aan de achillespees ziet het ernaar uit dat ze tegen september-oktober opnieuw aan wedstrijden zal kunnen deelnemen. Een marathon lopen zal moeilijk worden maar je weet nooit hoe snel het lichaam hersteld.

Ook nog deze week stond er een lichaamsscreening op haar programma waaruit bleek dat de problematiek van osteoporose de goede kant uit gaat. Enkel de rug blijft nog een probleem te zijn maar gaat ook de goede richting uit.

17:44 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het gaat de goede kant op!
Succes met het terug opbouwen van je traingen.

Gepost door: joren | 01-08-09

De commentaren zijn gesloten.