11-10-09

Verslag Nathalie

I’m back in webbloggersland J

Hallo webbloggers!

Sinds lang geleden ga ik nog eens een poging doen om mijn sportieve gebeurtenissen hier neer te schrijven. Ik heb een heel moeilijke periode achter de rug, maar ik heb er mij doorheen gesparteld met de hulp van familie en vrienden. Uiteraard ben ik al die mensen heel dankbaar, want zonder hen zou ik nu nog niet zover staan. Nu hoop ik van allerlei ongemakken gespaard te blijven.

De voorbije maanden heb ik mij vooral bezig gehouden met alles terug te organiseren. Uiteraard ben ik grotendeels blijven verder trainen, maar dan vooral fietsen en fitnessen. Ik heb in die periode ook veel  ontspannende dingen gedaan om de gedachten te verzetten. En dat laatste is heel goed gelukt ;-)!

Op sportief vlak hebben jullie niet veel gemist. Zoals jullie weten heb ik nu een andere trainer, nl. Yves Demeulemeester. We opteren nu voor een heel rustige opbouw met als doel de competitie terug te kunnen hervatten na Nieuwjaar. De eerste stap daar naartoe is het versterken van het lichaam en het opbouwen naar een deftig loopvolume. Tot nu toe loopt alles vrij goed en blijf ik gespaard van allerlei lichamelijke ongemakken!

Vele groetjes!

82364647

Nathalie

10:59 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Met een rustige en heldere aanpak ga je sterker terug komen. Heb er maar vertrouwen in.

Gepost door: Tiny | 12-10-09

Hopelijk blijf je nu eens zonder blessures...dan gaan we nog mooie dingen van jou zien. Succes met de verdere opbouw van uw conditie.

Gepost door: natalie | 13-10-09

Positief nieuws !!! Regelmatig volg ik je blog op, en het doet me goed dit positieve nieuws te lezen.
Het leven van een sporter loopt nu blijkbaar eenmaal niet over rozen. (wij verwerken meestal de doornen, ik heb er ondertussen ook al wat ervaringen mee)
Je komt zeker terug, ik kijk er al naar uit je in een of andere cross terug aan het werk te zien, stronger and better, go for it.
Groetjes,
Xa4
Gepost door: Xavier | 13-10-09

Eindelijk Nathalie,
Leuk te horen dat je opnieuw op goede weg bent. Na een heel lange periode van blessures komt er toch een einde aan.

Mvg, Kurt

Gepost door: Kurt Stevens | 13-10-09

We blijven in je geloven! na elke tegenslag vogt steeds de euforie....Na de regen de zonnenschijn.

Thanks for all!!

Geert

Gepost door: Geert | 19-10-09

Na regen komt zonneschijn !! Houd vol en voor je het weet vlieg je weer over de pistes en wegen. De foto die bij dit artikel geplaatst heb past daar prima bij - we zien je graag weer knallen op de grote tournooien.

Gepost door: Bjorn Paree | 23-10-09

Succes met de rustige opbouw. Hopelijk kan je hierdoor lang blessurevrij blijven.

Gepost door: Yves | 26-10-09

De commentaren zijn gesloten.