26-10-09

Verslag Nathalie

De tijd vliegt…

We zijn al weer twee weekjes verder en natuurlijk is er terug het één en het ander gebeurd.
Zoals er de laatste tijd veel zieken zijn, ben ook ik een paar dagen ziek geweest. Niets ergs, maar toch erg genoeg om het een paar dagen rustig aan te doen. Dat heeft natuurlijk altijd zijn weerslag op de conditie, maar gezien ik toch nog maar aan het opbouwen ben is dat gelukkig niet zo erg.

Na de draad van de trainingen terug opgepikt te hebben, gaat alles terug zoals het moet. Enkel ondervind ik een lichte last thv. de beide scheenbenen. Voorlopig moet ik dus voorzichtig blijven bij het opbouwen en zolang de pijn draagbaar is, moet ik mij nog niet te veel zorgen maken. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat die pijn na een paar weken terug verdwenen is.
Concreet wil dat zeggen dat ik nu toch al zes keer per week de loopschoenen mag bovenhalen. En misschien heel stom voor niet-sporters, maar nu ik terug kan en mag lopen is het leven plots een stukje makkelijker…
J

Ik heb veel geleerd uit het laatste jaar en ik ben ervan overtuigd dat dit mij sterker heeft gemaakt.

Deze week zal ik het dus nog een beetje rustig houden om dan hopelijk volgende week terug een beetje meer te kunnen doen. Volgende week zal ik trouwens in heel goed gezelschap vertoeven, gezien er dan een stage gepland is met de militaire crossploeg in functie van het WK cross voor militairen. Volgend jaar wordt dit immers in ons landje georganiseerd op 11/03/09, dus drie dagen voor het Belgisch Kampioenschap. Een reden te meer dus om in topvorm te zijn!

Groetjes,

Nathalie

ATL_01_Jan_2007

16:25 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het gat weer duidelijk e goeie kant op met je!! Gelukkig wel!

Gepost door: Tiny | 26-10-09

Een stralende Nathalie tegengekomen zondag, de motivatie om er terug tegenaan te gaan druipte er af.
Dat we je snel terug mogen zien in het veld! Succes met de wederopbouw,
Groetjes van ons allen;
J.

Gepost door: Jörgen & Co | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.