26-10-09

Verslag Nathalie

De tijd vliegt…

We zijn al weer twee weekjes verder en natuurlijk is er terug het één en het ander gebeurd.
Zoals er de laatste tijd veel zieken zijn, ben ook ik een paar dagen ziek geweest. Niets ergs, maar toch erg genoeg om het een paar dagen rustig aan te doen. Dat heeft natuurlijk altijd zijn weerslag op de conditie, maar gezien ik toch nog maar aan het opbouwen ben is dat gelukkig niet zo erg.

Na de draad van de trainingen terug opgepikt te hebben, gaat alles terug zoals het moet. Enkel ondervind ik een lichte last thv. de beide scheenbenen. Voorlopig moet ik dus voorzichtig blijven bij het opbouwen en zolang de pijn draagbaar is, moet ik mij nog niet te veel zorgen maken. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat die pijn na een paar weken terug verdwenen is.
Concreet wil dat zeggen dat ik nu toch al zes keer per week de loopschoenen mag bovenhalen. En misschien heel stom voor niet-sporters, maar nu ik terug kan en mag lopen is het leven plots een stukje makkelijker…
J

Ik heb veel geleerd uit het laatste jaar en ik ben ervan overtuigd dat dit mij sterker heeft gemaakt.

Deze week zal ik het dus nog een beetje rustig houden om dan hopelijk volgende week terug een beetje meer te kunnen doen. Volgende week zal ik trouwens in heel goed gezelschap vertoeven, gezien er dan een stage gepland is met de militaire crossploeg in functie van het WK cross voor militairen. Volgend jaar wordt dit immers in ons landje georganiseerd op 11/03/09, dus drie dagen voor het Belgisch Kampioenschap. Een reden te meer dus om in topvorm te zijn!

Groetjes,

Nathalie

ATL_01_Jan_2007

16:25 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

11-10-09

Verslag Nathalie

I’m back in webbloggersland J

Hallo webbloggers!

Sinds lang geleden ga ik nog eens een poging doen om mijn sportieve gebeurtenissen hier neer te schrijven. Ik heb een heel moeilijke periode achter de rug, maar ik heb er mij doorheen gesparteld met de hulp van familie en vrienden. Uiteraard ben ik al die mensen heel dankbaar, want zonder hen zou ik nu nog niet zover staan. Nu hoop ik van allerlei ongemakken gespaard te blijven.

De voorbije maanden heb ik mij vooral bezig gehouden met alles terug te organiseren. Uiteraard ben ik grotendeels blijven verder trainen, maar dan vooral fietsen en fitnessen. Ik heb in die periode ook veel  ontspannende dingen gedaan om de gedachten te verzetten. En dat laatste is heel goed gelukt ;-)!

Op sportief vlak hebben jullie niet veel gemist. Zoals jullie weten heb ik nu een andere trainer, nl. Yves Demeulemeester. We opteren nu voor een heel rustige opbouw met als doel de competitie terug te kunnen hervatten na Nieuwjaar. De eerste stap daar naartoe is het versterken van het lichaam en het opbouwen naar een deftig loopvolume. Tot nu toe loopt alles vrij goed en blijf ik gespaard van allerlei lichamelijke ongemakken!

Vele groetjes!

82364647

Nathalie

10:59 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |