22-05-10

Nieuws van Nathalie

Een nieuwe start

Anderhalf jaar later en een paar onaangename ervaringen rijker, start ik opnieuw met een nieuwe lei. Na een (noodgedwongen) tussenstop neem ik de draad terug op en werk ik verder aan mijn droom met de hulp van een geweldig team.

Nu ik terug aan het lopen ben, wordt het wel eens tijd voor een nieuwe update van deze blog.
Zo’n tweetal maanden terug kon ik de loopschoenen terug aantrekken en onder begeleiding van de kiné starten met een revalidatieschema. Het doel: het lichaam terug gewoon laten worden aan een zekere belasting.

Twee maand later werk ik 5 looptrainingen per week af aan een rustig tempo. Af en toe worden de looptrainingen afgewisseld met een ontspannen rit op de mountainbike. Niets leuker dan me terug atleet te kunnen voelen.

Concrete plannen voor de toekomst zijn in de eerste plaats genieten van de trainingen om dat verder uit te breiden naar een opbouw gericht op het winterseizoen. Wat dat winterseizoen precies zal zijn, is momenteel nog onduidelijk. Alles zal afhangen van de vooruitgang die ik de komende maanden kan maken.

Om af te sluiten zou ik graag de mensen die in mij zijn blijven geloven en me zijn blijven steunen – ook tijdens de voorbije periode – willen bedanken. Zij zijn het die me op moeilijke momenten de moed blijven geven om niet op te geven en te blijven geloven dat er nog mooie momenten zitten aan te komen.

The winners in life think constantly in terms of I can, I will, and I am. Losers concentrate their waking thoughts on what they should have or would have done, or what they can't do. Others can stop you temporarily - you are the only one who can do it permanently!

Nathalie

17:44 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Dit is schitterend nieuws!
Welcome back!

Geert

Gepost door: Geert | 23-05-10

terug aan het lopen Nathalie,
Een langzame opbouw doet soms wonderen,veel succes en hopelijk kan je na enkele maanden een mooie comeback hebben.Grts

Gepost door: dierckens eddy | 24-05-10

Ik kijk er naar uit om je weer te zien schitteren op het hoogste schavotje !! De trage opbouw is altijd de beste !! Haast en spoed is zelden goed !! Op uitzondering in de wedstrijd dan ! :-)
veel succes he !!

Gepost door: coach mario | 24-05-10

Mooi te horen dat je weer op het goede spoor zit! Alle succes hierbij gewenst!

Gepost door: Tiny | 25-05-10

Prachtig om dit te lezen!

Hopelijk zien we je snel terug! Succes!

Groetjes

Gepost door: Evelien | 26-05-10

Welcome ...Welcom Back Nathalie !
Al wist ik het natuurlijk al een tijdje :) , maar het blijft fijn dit te lezen!

Succes meid, de duimen worden hier al lichtjes opgewarmd, het ga je goed!

Greetz, Jörgen (en Shari natuurlijk :) )

Gepost door: Jörgen | 28-05-10

Terugvechten Hoi.
In februari 2009 ben ik door een stressfractuur gedwongen om met lopen te stoppen. Voorlopig (een heel toepasselijk woord in dit geval). Maar sinds februari 2010 werk ik heel heel heel voorzichtig aan de weg terug. 't Is hard, en lopen is hard, maar het moeten missen is nog harder. We komen elkaar volgende winter misschien eindelijk nog eens tegen op een veldloop.
Rik Rogge

Gepost door: Rik | 11-06-10

De commentaren zijn gesloten.