22-05-10

Nieuws van Nathalie

Een nieuwe start

Anderhalf jaar later en een paar onaangename ervaringen rijker, start ik opnieuw met een nieuwe lei. Na een (noodgedwongen) tussenstop neem ik de draad terug op en werk ik verder aan mijn droom met de hulp van een geweldig team.

Nu ik terug aan het lopen ben, wordt het wel eens tijd voor een nieuwe update van deze blog.
Zo’n tweetal maanden terug kon ik de loopschoenen terug aantrekken en onder begeleiding van de kiné starten met een revalidatieschema. Het doel: het lichaam terug gewoon laten worden aan een zekere belasting.

Twee maand later werk ik 5 looptrainingen per week af aan een rustig tempo. Af en toe worden de looptrainingen afgewisseld met een ontspannen rit op de mountainbike. Niets leuker dan me terug atleet te kunnen voelen.

Concrete plannen voor de toekomst zijn in de eerste plaats genieten van de trainingen om dat verder uit te breiden naar een opbouw gericht op het winterseizoen. Wat dat winterseizoen precies zal zijn, is momenteel nog onduidelijk. Alles zal afhangen van de vooruitgang die ik de komende maanden kan maken.

Om af te sluiten zou ik graag de mensen die in mij zijn blijven geloven en me zijn blijven steunen – ook tijdens de voorbije periode – willen bedanken. Zij zijn het die me op moeilijke momenten de moed blijven geven om niet op te geven en te blijven geloven dat er nog mooie momenten zitten aan te komen.

The winners in life think constantly in terms of I can, I will, and I am. Losers concentrate their waking thoughts on what they should have or would have done, or what they can't do. Others can stop you temporarily - you are the only one who can do it permanently!

Nathalie

17:44 Gepost door Nathalie in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |