23-08-10

Bericht van Nathalie

Geen nieuws, goed nieuws, maar niet in mijn geval. Althans niet op sportief vlak. Ongeveer 2 maand geleden begon mijn lichaam opnieuw tegen te sputteren en moest ik alweer aan de noodrem trekken. Gelukkig net op tijd om erger te voorkomen. Ondertussen zijn de onderzoeken gebeurd en is er een probleem gevonden thv. de rechterheup. Kiné zou normaal gezien voldoende moeten zijn om dit te verhelpen.
Maar ik ben niet iemand die bij de pakken blijft zitten. Ik blijf hopen dat ooit op een dag plots alles omslaat en dat het geluk me weer toelacht!

En als die dag er komt, dan weet ik dat dit niet alleen door mezelf komt, maar door al die vele lieve mensen die me zo hard blijven steunen! Het laatste jaar is heel zwaar geweest en ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb, maar het is een heel leerrijk jaar geweest.
Meestal is het tijdens de ‘slechte periodes’ dat men zijn echte vrienden leert kennen en meestal is dat dan negatief bedoeld. Maar ik mag heel gelukkig zijn, want die slechte periode heeft mij doen inzien dat ik veel vrienden heb!

Dit is dan ook mijn manier om tegen elk van hen te zeggen: DANK U! Ik apprecieer het enorm!

Nathalie

10:05 Gepost door Nathalie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |